THE CHILD'S EXPERIENCE
Memories for a liftetime 

Tanika Radhakishun, 31 jaar, Business Controller en moeder van 2 zonen, Bryce (3) en Cyano (1). Samen met mijn gezin woon ik in Amsterdam, waar ik ook ben opgegroeid. Zorgzaam, leergierig, ambitieus en gedreven zijn enkele eigenschappen die mij goed beschrijven als persoon. Deze hebben mij ook veel voordelen gebracht in de afgelopen 10 jaren bij het vervullen van diverse rollen binnen de Financiële wereld. In mijn vrije tijd ontspan ik graag met mijn kinderen, partner en vrienden. Echter is sinds mijn moederschap de behoefte voor uitstapjes, waar kinderen hun ontwikkeling in combinatie met plezier, steeds groter geworden. Dit is ook de drijfveer geweest om dit bedrijf te starten. Ik zie graag dat ouders en kinderen meer educatieve en sportieve activiteiten uitvoeren, die hun "quality time" verhogen.


Shereen van Lierop, 33 jaar, PreSales Consultant bij een software ontwikkelingsbedrijf. Geboren en opgegroeid in Suriname en op mijn 18e naar Nederland geëmigreerd voor verdere studie. Ik ben mijn professionele carrière in de IT wereld begonnen en haal daar nog steeds veel voldoening uit. Discipline, compassie, redelijkheid en doelgericht staan bij mij centraal als persoon. Mijn hobbies zijn fitness, een boek lezen, een goede serie kijken of tijd doorbrengen met familie en vrienden. De afgelopen jaren heb ik mij gericht op mijn persoonlijke ontwikkeling en dit pad heeft mij geleid tot het belang hiervan, wat al van jongs af aan is. Dit is voor mij de drijfveer geweest om samen met Tanika dit bedrijf te starten. Ik zie heel graag dat kinderen op een vroege leeftijd op een creatieve, sportieve en educatieve manier worden klaargestoomd voor het echte leven. 


Zou je ons 15 jaar geleden vertellen dat we samen een bedrijf zouden starten, zouden wij dat nooit geloven! Wij hebben elkaar leren kennen tijdens onze studie op het HBO, Bedrijfseconomie in Amsterdam. Gezelligheid en af en toe een studieboek openslaan was het enige waar wij tijd voor hadden. Kinderen in het algemeen, daar waren wij niet mee bezig. Dit is gaande weg wel onze passie geworden. Wij willen de beste ontwikkeling en bezigheden voor alle kinderen en daarom hebben wij samen The Child's Experience opgericht. Met een grote dosis passie, doorzettingsvermogen en een heldere visie beginnen wij enthousiast aan dit bedrijf. 

Wij hopen dat jullie net zo enthousiast zijn als wij en met veel plezier naar de lessen komen! 

 
E-mailen
Bellen